• info@hansveltmeijer.nl

Baarnsche Courant

Baarnsche Courant
Dit nieuwsblad in handzaam formaat met plaatselijk nieuws verschijnt liefst drie keer in de week en is daarmee vrij uniek in Nederland. Lokaal sufferdje? In ieder geval niet voor de Baarnaars die hun krant zeer waarderen. Sinds 2002 fungeer ik als de vaste stand-in voor hoofdredacteur Martin Hoogendoorn. Als hij zijn zo broodnodige vakantie opneemt, ben ik even de BC. Dat betekent zes dagen in de week intensief met het wel en wee van het dorp bezig zijn. De lokale politiek induiken, het wekelijkse interview met de burgemeester, de achtergrondverhalen over gewone Baarnaars en op zondag een dagje sportverslagen tikken. Intensief, best pittig maar o zo leuk om even helemaal ondergedompeld te worden in het rijke gemeenschapsleven.

Corona stortte Huub de Jonge in groot gat

Zorgresidentie Holland

Gubbels in Oranje

Sinds het voorjaar van 2017 maak ik ook achtergrondverhalen en portretfotografie voor De Bunschoter. Zoals over de zoektocht van Tabitha Muijs naar haar biologische ouders in Sri Lanka.

De Bunschoter

Tabitha Muijs

theokok

Esmée

Evelyn Prins

Toon Hermans Huis

De Bunschoter Verslavingszorg

Verhalen over tweelingen

Spakenburgse verhalen

De gouden regel van pensionerend directeur Willemien Kamphuis

Tweelingbroertje als uitlaatklep

Voetbalverslagen

ASWH-Spakenburg

Spakenburg-DVS ’33

De Bunschoter VVSB-IJsselmeervogels

IJsselmeervogels-Koninklijke HFC

Spakenburg – Odin 1-2

Kampioenskrant SVS

ASWH-Spakenburg

Soester Courant

Serie interviews in juni en juli 2018 met de nieuwe wethouders van de gemeente soest.

Harrie dijkhuizen

Liesa van Aalst ( wethouder sociaal domein )


1 Comment

Kees van Bueren

augustus 25, 2016at 8:21 am

Dag Hans,
Met plezier lees ik in je boek over Brazilië. Geeft een mooie achtergrond bij de OS, maar ook bij de afzetting laatste van de president.
Ik denk dat ik een verhaal voor de BC heb. Ik ken een Iraanse vrouw, zo’n 30 jaar oud, lerares Engels, die nu in Soesterberg in het AZC zit, als asielzoeker met een nog onduidelijke status: Matin Vaez Tehrani. Welnu, haar geliefde is op een motorfiets in twee weken uit Iran naar Nederland gekomen om haar te zien. (Goed, het is wel niet op een paard, zoals in romantische sprookjes, maar dit is toch ook wel mooi, een prins op een motor) Die motorfiets is fotogeniek. Ik heb gezien hoe mensen zich om dat bijzondere ding heen verdringen, foto’s maken, met de eigenaar praten etc. Die man heeft veel te vertellen over zijn reis, maar ook over zijn leven. Ik kan me voorstellen dat jullie daar een item in zien, foto maken interview afnemen. Hij spreekt Engels en zijn vriendin natuurlijk heel goed Engels.
Contact leggen met hen gaat het beste via haar. Hier zijn de gegevens van haar:
mvt78@yahoo.com
06 49 32 98 21
Ik moet er wel bij vermelden dat hij maar kort in Nederlands kan zijn, nu minder dan een week in verband met het aflopen van zijn visum, en dan moet hij weer in één week in Iran terug zien te zijn.
Neem wat mij betreft rechtstreeks contact met Matin op, maar als ik kan helpen, hoor ik dat graag.
Hartelijke groeten,
Kees
035 54 21 747

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recente reacties

Archief

Visit Us On Facebook